Om abonnementet

Abonnementet bestemmer bruksinnstillingene for programmet (abonnementets utløpsdato og antall beskyttede enheter).

Du kan abonnere gjennom en tjenesteleverandør (for eksempel Internett-leverandøren din). Du kan avbryte og gjenoppta abonnementet, fornye det automatisk eller annullere det. Du kan administrere abonnementet ved å gå til kontoen din på nettstedet til tjenesteleverandøren du abonnerte gjennom. Avhengig av tjenesteleverandøren kan alternativene for behandling av abonnementet variere.

Bruk aktiveringskoden du fikk av tjenesteleverandøren for å aktivere abonnementet på enheten din. I enkelte tilfeller kan aktiveringskoden lastes ned og brukes automatisk.

Hvis en annen lisens allerede er aktiv i programmet når du får et abonnement fra en tjenesteleverandør, brukes programmet med abonnementet fra tjenesteleverandøren. Den gjeldende lisensen kan brukes på en annen enhet til det utløper.

Et abonnement kan være ubegrenset (uten utløpsdato) eller begrenset (for eksempel til ett år). Ubegrensede abonnementer fornyes automatisk så lenge tjenesteleverandøren har mottatt forhåndsbetaling til rett tid. Hvis du vil fortsette å bruke programmet når abonnementet har utløpt, må du fornye det selv.

Når du bruker programmet med et abonnement du skaffet gjennom en tjenesteleverandør, kan du ikke legge til en reserve-aktiveringskode for å holde abonnementet i gang.

Hvis du ikke fornyet abonnementet, eller tjenesteleverandøren ikke kunne fornye abonnementet automatisk, kan det hende du får en frist for å fornye abonnementet når det utløper. Programmets funksjoner forblir tilgjengelige i respittperioden. Programmet kan bytte til modus for begrenset funksjonalitet når fristen utløper. Hvis tjenesteleverandøren ikke tilbyr en respittperiode eller modus for begrenset funksjonalitet, vil ingen av programmets funksjoner være tilgjengelige når abonnementet utløper.